طرز تهیه چکدرمه غذای اصیل ترکمنی با گوشت گوسفندی فوق العاده خوشمزه
نوشته شده توسط : mona

آخرین خبر | چکدرمه غذاي محلي ترکمن ها به روش سنتي و اصيل

 

مواد لازم برای چکدرمه

  • گوشت گوسفندی    500 گرم
  • برنج    700 گرم
  • آب    1 لیتر
  • پیاز    1 عدد
  • رب گوجه فرنگی    2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و ادویه پلویی    به میزان لازم


دستور پخت چکدرمه ترکمنی فوق العاده خوشمزه و مجلسی با گوشت گوسفندی

 

1. طرز تهیه چکدرمه مجلسی با گوشت گوسفندی
مرحله اول ، آماده سازی پیاز: ابتدا پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم. سپس داخل قابلمه ای مناسب ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.


2. مرحله دوم: افزودن گوشت
حالا گوشت را افزوده و خوب گوشت را تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.

 

3. مرحله سوم: افزودن رب و ادویه ها
رب گوجه، فلفل و زرد چوبه را به گوشت افزوده و خوب مواد را با هم تفت می دهیم؛ بعد 1 لیتر آب جوش به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا گوشت خوب پخته شود.


4.مرحله چهارم: آماده سازی برنج
برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک خیس کنید.


5. مرحله پنجم: افزودن برنج
زمانی که گوشت خوب پخته شد و آب اضافی آن گرفته شد، آب اضافی برنج را خالی کرده و برنج و ادویه پلویی را به گوشت پخته شده بیفزایید. باید آب گوشت تا 1 سانتی متر روی برنج را بگیرد اگر بیشتر بود، کم کنید که برنج شفته نشود.


6. مرحله ششم: دم کردن برنج
اجازه دهید تا آب گوشت کاملا جذب برنج شود، سپس دم کنی گذاشته و اجازه دهید برنج دم بکشد.


7.مرحله آخر: سرو چکدرمه
زمانی که چکدرمه خوب دم کشید آن را داخل ظرف زیبایی می کشیم و در کنار ترشی و یا سبزی خوردن نوش جان کنید.





:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 مهر 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: